Over ons

Over Paddock-Cleaner.nl

 

De specialist in paddock cleaners

Al meer dan 15 jaar importeren en verkopen wij paddock cleaners en paardenmest vegers. Door de jaren heen hebben wij al vele paarden en alpaca houders de oplossing mogen bieden voor het snel opruimen van paardenmest en alpacamest. 

Wij kunnen u dan ook als geen ander adviseren over de mogelijkheden van onze veegmachines.

Waarom kiezen voor een paddock cleaner van paddock-cleaner.nl?

Het antwoord is heel simpel: omdat we de beste paddock cleaners leveren die beschikbaar zijn.

Onze mestvegers zijn ontwikkeld in paardenland nummer 1: Engeland.

Onze veegmachines worden daar ook geproduceerd en dat ziet u aan de kwaliteit. Zo kunnen we niet alleen het beste resultaat garanderen maar kunt u ook jarenlang gebruik maken van de paddock cleaners. 

Onze service

Het aanschaffen van een paddock cleaner is een weloverwogen aankoop die u veel tijd zal besparen bij het opruimen van de paardenmest of alpacamest.

Wij willen u dan ook graag de beste service verlenen wanneer u een paddock cleaner wilt kopen. 

Zo komen we zelf de veegmachine gebruiksklaar  brengen en zorgen ervoor dat deze is ingesteld op de juiste manier. Daarnaast geven we ter plaatse een uitgebreide instructie om het beste resultaat te behalen. 

Bij serieuze interesse is het natuurlijk mogelijk de machine te demonstreren. Dit doen we bij voorkeur op uw eigen terrein. Waarom? Iedere weide is anders en wij willen graag eerlijk laten zien wat de machine kan en wat u ervan mag verwachten.

Scroll to top